ESET prestaje s razvojem programa ESET Smart Security

Unatoč prethodnim najavama, nakon izlaska verzije 11 programa za kućne korisnike i male urede koja na naše tržište dolazi 1.11.2017., ESET prestaje s razvojem programa ESET Smart Security koji je tokom ove godine bio dostupan samo u obnovi (PAŽNJA: Ovo se ne odnosi na ESET Smart Security Premium koji se i dalje razvija kao program koji pruža najsvestraniju zaštitu računala!).

Trenutni korisnici programa ESET Smart Security verzije 10 (ili niže, što nikako ne preporučujemo!) će moći nastaviti koristiti svoj program i obnavljati licencu, ali im se preporučuje prelazak na sada napredniji i cjenovno dostupniji program ESET NOD32 Internet Security. Prelazak je moguće napraviti besplatno bilo kada za vrijeme trajanja licence, jednostavnim preuzimanjem i instaliranjem programa ESET NOD32 Internet Security, ili prilikom obnove.

U prilogu se nalazi detaljnija informacija te osnovni pregled razlika između programa ESET Smart Security i ESET NOD32 Internet Security, kao i novi cjenik koji uključuje sniženu cijenu obnove za korisnike programa ESET Smart Security koja je sada jednaka cijeni obnove za ESET NOD32 Internet Security.